FREDERIKSBERG CHOKOLADE-AFTEN
 
Frb chokolade logo
 
RUNDVISNING - FOREDRAG - CHOKOLADESMAGNING - FLØDEBOLLEKURSUS
 
FREDERIKSBERG CHOKOLADE-AFTEN

En herlig aften med masser af den eksklusive Frederiksberg Chokolade...


Frederiksberg Chokolade er et chokoladeunivers, hvor kvalitet, økologi og menneskeligt nærvær er i fokus. Det gamle håndværk er nemlig ført tilbage til den gang, hvor kvalitet kom før masseproduktion.


Da Tina Wilstrup i 1996 fik muligheden for at videreføre en anerkendt chokoladeforretning på Frederiksberg fra 1923, var det som en drøm der gik i opfyldelse. Tinas hjerte og hendes smagsløg har altid brændt for chokolade. Frederiksberg Chokolade har idag et fast sortiment af lækre fyldte chokolader af alle slags, heriblandt lækker marcipan, blød nougat, sprød hasselnøddekrokant, kandiserede violer, økologiske appelsiner og orangegrene, som har trukket i dejlig Grand Marnier. Alle chokoladerne er uden farvestoffer, tilsætningsstoffer eller essenser.

Bæredygtighed er et kernepunkt hos Frederiksberg Chokolade og for at sikre at chokoladen kommer fra et sted, hvor både de miljømæssige, men også de menneskelige forhold er i orden, har Tina købt en gammel kakaoplantage og et stort stykke jord i Colombia. Her bliver der plantet masser af træer og bananpalmer for at bevare jorden og give den nyt liv. Kakaoplanterne dyrkes uden sprøjtegifte og høstes per håndkraft.

Få hele historien om hvordan Frederiksberg Chokolade har udviklet sig gennem årene, når enten Tina selv eller hendes kompagnon Lone byder velkommen, på en lille rundvisning i værkstedet med chokoladekarene, hvor vi ser hvordan den eksklusive luksus chokolade bliver til og efterfølgende i pakkeriet, hvordan den pakkes i fine æsker.
 
Under foredraget stilles der så rigeligt frem af den herlige hjemmelavede luksus chokolade, både de rene og de fyldte.

Efter foredraget skal vi prøve at lave flødeboller og lære at temperere chokolade, så dine flødeboller får det flotte blanke skær. Du får selvfølgelig dine flødeboller med hjem.

Som afslutning på arrangementet bydes man på kaffe, te eller den berømte varme signatur-chokolade og hvis du har plads til mere, serverer de også gerne en smagsprøve på enten deres is eller en af Frederiksberg Chokolade udvalgt kage.
Is og kager er i dag også er en del af Frederiksberg Chokolades produktion.


 Chokolader Frb chokolade foto 4 Tina Frb chokolade flødeboller3 Frb chokolade flødeboller4
 
PS!
ArtSales har fået lov at tilbyde vores kunder, at I kan handle i butikken med 10% rabat, hvis I får lyst til at købe noget med hjem.FREDERIKSBERG CHOKOLADE-AFTEN
Frb chokolade logo
Frederiksberg Allé 64, 1820 Frederiksberg


Onsdag d. 24. januar 2024  kl. 17:00 - 19:00
Torsdag d. 25. januar 2024 kl. 17:00 - 19:00
Onsdag d. 31. januar 2024  kl. 17:00 - 19:00
Onsdag d. 7. februar 2024   kl. 17:00 - 19:00
Onsdag d. 6. marts 2024      kl. 17:00 - 19:00


Pris pr. pers……............................…..kr. 425,-

Inkl. moms & alle gebyrer

Prisen inkluderer rundvisning, foredrag, "spis-hvad-du-kan-chokoladesmagning", flødebollekursus, kaffe, te eller hjemmelavet varm chokolade og smagsprøve på hjemmelavet is eller kage, hvis man kan spise mere.
Desuden er der 10% rabat i butikken på aftenen for ArtSales kunder, hvis man har lyst at købe lidt med hjem.

lys brun betyder at arrangementet er udsolgt

logo maske

BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
BESTILLING, BETALING & MINIMUMS DELTAGELSE
Send navnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage sender vi en mail der bekræfter, at billetterne er taget fra til dig, så du kan sætte kryds i kalenderen. 
Der er plads til få ved hvert arrangement, da pladsen er trang og alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltagere, for at kunne gennemføres. Vi sender en faktura til dig pr. mail til betaling netto/kontant, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger. 
Skulle vi, mod forventning, være nødsaget til at aflyse et arrangement på den dato du har valgt, pga. manglende deltagelse, får du senest besked to uger før.
 

RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestilling
en og vi sender fakturaen pr. mail jf. ovenstående.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher pr. mail.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.
 


logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44