Tivoli logo
TINKAS JULEEVENTYR
Tinkas Juleeventyr er en ny magisk juleforestilling for hele familien, baseret på første sæson af julekalenderen om Tinka
 
Nissepigen Tinka er ikke som de andre nisser i Kongsby. Da hun får overrakt sin nisseamulet ved den årlige ceremoni som symbol på, at hun er en voksen nisse, skifter den ikke farve, som de andres. Her må hendes plejemor Nille gå til bekendelse og fortælle, at Tinka i virkeligheden er halvt nisse og halvt menneske.

Da rygtet spreder sig i Kongsby, bliver Tinka udstødt af de andre nisser, da de er overbevist om, at mennesker er farlige og upålidelige. 100 år tidligere blev nissernes julestjerne nemlig stjålet af et menneske, og sidenhen har nisserne ikke haft magiske evner. Derfor beslutter Tinka sig for at drage til menneskenes verden for at finde julestjernen, så nisserne kan få den tabte magi tilbage. Kun sådan kan hun igen føle sig accepteret i nissernes rige.


Sterneholdet
Alle sangene i Tinkas Juleeventyr er skabt af Burhan G, som også står bag det populære titelnummer til julekalenderen.
På scenen står nogle af Danmarks bedste sangere og skuespillere. Oplev blandt andre Birthe Kjær som Farmor Maja, Szhirley som Nille og Johannes Nymark som Fileas, mens fortællerstemmen fra alle tre julekalendere, Kasper Leisner, spiller både Gobbe og Storm,og Martin Bo Lindsten vender tilbage i rollen som Lasses far, Mikkel, den rolle han også spillede i Tinka-julekalenderen... og mange, mange flere.


BURHAN G OM MUSICALEN
Burhan G om musicalenTinka logo

Det er en af de mest populære julekalendere i nyere tid, der bliver til en magisk julemusical for hele familien i Glassalen Tivoli, så I kan glæde jer til en herlig dag i Tivoli og en skøn forestilling for hele familien, uanset om du er 5 eller 100 år. 


ArtSales tilbyder VIP-billetter på rk. 1-7 til nedenstående forestillinger og vi tilbyder vores kunder rabat på billetterne.Tivoli logo
GLASSALEN

Søndag d. 24. november kl. 12:30
Søndag d. 24. november kl. 16:00
Onsdag d. 27. november kl. 18:30
Lørdag d. 30. november  kl. 12:30
Søndag d. 8. december   kl. 12:30
Lørdag d. 14. december  kl. 12:30
Fredag d. 20. december  kl. 16:00
Lørdag d. 21. december  kl. 12:30
Lørdag d. 21. december  kl. 16:00


 
 ArtSales særpris pr. VIP-billet ons/tor............kr. 670,-
 ArtSales særpris pr. VIP-billet fre/lør/søn......kr. 720,-


normalpris VIP-billet
Ons/tors kr. 710,- ❄︎ fre/lør/søn kr. 765,-
inkl. moms & alle gebyrer

"står en forestilling med lys grå betyder det at vi ikke har flere billetter"

Billetterne inkluderer entre til Tivoli
 
 
logo maske
BETINGELSER
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal.
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 
 
 
BILLETTER
Hurtigst muligt efter at vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men de er taget fra til dig og du modtager dem senest 3 uger før forestillingen
 
 
AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du refunderet dine billeter inden for 7 bankdage ekskl. billetgebyr på kr. 67,-, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44