Hvem er ArtSales og hvad laver vi...ArtSales åbnede i januar år 2000 og Mille Igel står bag. Hendes baggrund er mange års erfaring med salg i den elektroniske medieverden, hvor hun har besiddet flere lederstillinger. Desuden har hun haft ansvaret, som Adm. direktør, for en AV virksomhed der blandt andet leverer udstyr til underholdningsbranchen. Hun har således siddet "på begge sider af bordet" og har en god indsigt og forståelse for både arrangørernes og kundernes behov. 
Hos ArtSales skal alle have en god oplevelse!

Billetter 

Specielt med tanke for erhvervslivet, tilbyder vi billetter til udvalgte begivenheder som koncerter, shows, musicals, teaterforestillinger, rundvisninger, foredrag, filmpremierer- og forpremierer m.m.
I vores aftaler med arrangørerne garanterer vi os, at vi har mulighed for at tilbyde virksomhederne placering blandt de bedste pladser til begivenheden, at man sidder samlet og at man altid sparer lidt i forhold til hos andre billetudbydere, ellers at det er et arrangement, som ikke kan købes andre steder.

Sponsorformidling 

De fleste større arrangementer, kulturelle begivenheder og events, kan bruge en ekstra økonomisk ”indsprøjtning”. 
En kulturel begivenhed har mange omkostninger både til locations, personale, udstyr og markedsføring. 
Ved hjælp af en marketingplan for arrangementet og i samråd med arrangøren, udarbejder vi salgs- og informationsmateriale, og varetager det opsøgende salgsarbejde til potentielle sponsorer. 
Sponsorerne deltager i alt markedsføring for arrangementet og opnår på den måde, en meget målrettet kampagne til arrangementets målgruppe. 
Sponsorerne har mulighed for at invitere kunder og medarbejdere til selve begivenheden, hvor relationer vedligeholdes og nye opstår, under særligt gode forhold i kraft af sponsorstatus. 
ArtSales tilbyder formidling af sponsorater til større sportsarrangementer, musicals, teater, koncerter, events m.m.

Formidler samarbejdsaftaler mellem underholdningsbranchen og dansk erhvervsliv 

Kulturelle arrangementer bruges af dansk erhvervsliv i mange sammenhænge. 
Mange både danske og udenlandske virksomheder, vælger at brande deres navn eller produkt i forbindelse med en begivenhed som har relevans for dem og deres profil. 
De fleste virksomheder bruger også kulturelle begivenheder, arrangementer og fester til at vedligeholde relationer og samarbejde intern mellem medarbejdere og eksternt til kunder og samarbejdspartnere. 
Vi har forståelse for at virksomheders behov og ønsker er individuelle og vi tager meget gerne en dialog vedr. hvert enkelt arrangement. Kontakt ArtSales 


Uanset om du er arrangør af et arrangement eller om du gerne vil være kunde hos os, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.
Vi besvarer mails og telefoner mandag-fredag kl. 8:30 - 16:30.


Med venlige hilsner
Mille Igel

Adm. Direktør
ArtSales 
Tlf. +45 39 40 14 44
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44