RUNDVISNING PÅ POLITIGÅRDEN
& MAD PÅ RESTAURANT NORDBO
 
POLITIGÅRDEN - RUNDVISNING
ArtSales inviterer på en spændende rundvisning i Politiets hovedkvarter i København - den imponerende gamle politigård, med efterfølgende middag på Restaurant Nordbo i Scandic Spectum 4 min. gang fra Politigården.
Få et lille indblik i hvem der sidder hvor og hvad der foregår på Politigården samt sjove og spændende anekdoter fra ”gården”. 
 

Det er et fantastisk byggeri der blev påbegyndt i 1918 og stod færdigt i årsskiftet 1923-1924. Den officielle indvielse, fandt sted den 30. marts 1924. H. Kampmann, H.J. Kampmann, Aa. Rafn og H. Jacobsen var arkitekterne bag.
Fra gadesiden er bygningen meget plan, og udstråler en dyster højtidelighed og geometrisk strenghed men når man kommer indenfor, er det anderledes og helt majestætisk. Vi står i "Den runde gård", som ikke skulle have været rund, vi ser Mindegården, den gamle dommervagt og meget andet.

Rundvisningen tager ca. 1,5 time og varetages af to nuværende eller pensionerede betjente, som har eller har haft daglig gang på Politigården.  

 
POLITIGÅRDENS KRAV
Man skal have adresse i Danmark og hver deltagere skal oplyse deres postadresse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., helst samtidig med at man bestiller eller allersenest 8 dage før arrangementet, hvor ArtSales afleverer samlede deltagerlister til politiet. Det er herefter ikke muligt at ændre i deltagerlisten. Den destrueres efter rundvisningen. 
Har man ikke sendt deltagerlisten i tide, bliver man ikke lukket ind og får ikke refunderet billetten.
Der er 2 repræsentanter med fra politiet, som danner for- og bagtrop ved rundvisningen, så alle gæster er under opsyn under hele besøget.
Det er ikke tilladt at medbringe store tasker eller rygsække på rundvisningen. 
På dagen skal man medbringe gyldigt billedlegitimation. 

Vi henstiller i øvrigt til at man respekterer Politigården som en arbejdsplads og udviser passende adfærd. En del af rundvisningen vil foregå udendørs og vi anbefaler, at man husker at klæde sig på efter årstiden. Rundvisningen egner sig ikke til gangbesværede.
 


MAD EFTER RUNDVISNINGEN
Efter rundvisningen fortsætter arrangementet på Restaurant Nordbo i Scandic Spectum, Kalvebod Brygge 10, 4 minutters gang fra Politigården.

Spectrum Facade med logo
Kalvebod Brygge 10, 1560 København

 
MENU
En meget lækker spaghetti carbonára hertil et glas vin, øl eller sodavand og der står isvand bordene.

OBS! Er man vegetar, veganer eller har allergier, skal man senest 7 dage før arrangementet, give ArtSales besked og finder kokken et alternativ. Herefter kan menuen ikke ændres.

Jeres bord på Restaurant Nordbo er reserveret til jer fra kl. 19:45, kommer I først kl. 20:00, er I stadig velkomne.
RUNDVISNING PÅ POLITIGÅRDEN
& MAD PÅ RESTAURANT NORDBO
 mødetid 17:50 på Polititorvet, 1567 København V


Tirsdag d. 16. april 2024  kl. 18:00 - 21:30
Mandag d. 29. april 2024 kl. 18:00 - 21:30
Torsdag d. 2. maj 2024    kl. 18:00 - 21:30

Onsdag d. 15. maj 2024   kl. 18:00 - 21:30
Torsdag d. 16. maj 2024   kl. 18:00 - 21:30
Onsdag d. 28. maj 2024   kl. 18:00 - 21:30

Onsdag d. 29. maj 2024   kl. 18:00 - 21:30Pris pr. pers...........................................kr. 475,-

Inkl. moms & alle gebyrer

Prisen inkluderer rundvisning, foredrag, middag og et glas vin/øl/sodavand og der står vand på bordene.

Står datoen med lys grå betyder det at der er udsolgt

logo maske

BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD


BESTILLING
Send navnadressetelefonnummerdato, antal pladser samt navn & adresse på hver deltager pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Du hæfter nu for din bestilling og inden for 24 timer på hverdage, sender vi en mail der bekræfter, at billetterne er taget fra til jer så I kan sætte kryds i kalenderen. 


BETALING & MINIMUMS DELTAGELSE
Der er plads til få ved hvert arrangement, da pladsen er trang og alle skal have noget ud af det. Dog kræver arrangementet et min. antal deltager, for at kunne gennemføres. Vi mailer først fakturaen til dig til betaling netto/kontant, når der er tilstrækkeligt med tilmeldinger. 


RESERVATION UDEN BINDING

Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navnadressetelefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til jer og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestilling
en og vi sender fakturaen pr. mail jf. ovenstående.


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget jeres deltagerliste, sender vi jeres voucher/adgangsbillet pr. mail.


AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44