DIT MAGISKE IMMUNSYSTEM
Mindst hvert andet dødsfald i Danmark, hænger sammen med ubalance i immunsystemet. De kendte faktorer som søvn, motion, kost, røg og alkohol påvirker selvfølgelig vores sundhed... men lige så vigtige er sociale relationer, sex, stress, sorg, bekymringer og livsindstilling for vores immunsystemet. Det betyder at du selv gøre en masse for at få et stærkere immunforsvar og i sidste ende leve længere, uden at det er så svært eller uoverkommeligt.

Professor Bente Klarlund Pedersen gør i foredraget op med alt det, der lover at booste sundheden med et trylleslag, og forklarer – både personligt og helt ned på celleniveau, hvordan din livsstil og holdning påvirker din sundhed. Alle de råd du får er forskningsbaserede.

Dr.med. Bente Klarlund Pedersen er overlæge på Rigshospitalet, professor ved Københavns Universitet og leder af TrygFondens Center for Aktiv Sundhed (CFAS). Hun har i årtier forsket i immunsystemet og danskernes sundhed og er førende på sit felt – også internationalt.


Spørgsmålet er har du råd til at lade være at få de gode råd?
...og så er Bente en meget underholdende fortæller.Der er taget gode A-billetter (bedste kategori) fra til ArtSales, som vi sælger til vores kunder med rabat

 

Nørrebro Teater logo

13. maj 2024 kl. 18:00

30. september 2024 kl. 18:00

ArtSales særpris pr. A-billet………………………….kr. 370,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 409,- inkl. gebyr kr. 35,-
falkonersalen logo yellow
 AUDITORIUM

7. oktober 2024 kl. 18:00

ArtSales særpris pr. A-billet………………………….kr. 385,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 424,- inkl. gebyr kr. 35,-

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummerdato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før foredraget og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44