DIN HJERNE SKRUMPER, SKAT
Hjerneforsker og lektor i psykologi Ann E. Knudsen har specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning og vil i dette foredrag, præsentere os for ny spændende forskning om hjernen.

Nogle myter om mænd og kvinder trænger til revurdering, mens andre kan nøjes med en afstøvning. Men uanset hvad, så har den nyeste hjerneforskning frembragt interessante resultater, som kan gøre os klogere på, hvad der i grunden foregår.

  • Hvorfor kan der være stor forskel på, hvordan vi opfatter samme budskab?
  • Hvorfor husker vi noget og glemmer andet?
  • Er det sandt, at vores hjerner skrumper og mænds hurtigere end kvinders?
  • Hvorfor kan der være langt mellem følelse og fornuft?
  • Hvorfor mener mænd, at kvinder snakker meget - gør kvinder det?
  • Kan vi gøre noget for at få en langtidsholdbar hjerne?
Hver gang vi bliver en smule klogere på os selv, er der meget i hverdagen, både hjemme og på jobbet, der bliver lettere.


Du kan godt glæde dig til at få motioneret lattermusklerne, måske blive lidt  provokeret og højst sandsynligt meget klogere på hjerner og kønsforskelle med facts fra den nyeste forskning om mænd og kvinders hjerner.


ArtSales har sikret sig gode A-billetter (bedste kategori), som vi sælger til vores kunder med rabat

 
Nørrebro Teater logo
23. september 2024 kl. 19:00

ArtSales særpris pr. A-billet………………………….kr. 370,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 409,- inkl. gebyr kr. 35,-
 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før foredraget og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44