LONDON SYMPHONIC ROCK ORCHESTRA
De banebrydende pionerer i London Symphonic Rock Orchestra forener symfoniorkestrets kraftfulde lyd med innovativ teknologi og rockens lyd i en unik koncertoplevelse. Det bliver store rockhits på den mest spektakulære måde!

LONDON SYMPHONIC ROCK ORCHESTRA er en gruppe af 12 klassisk uddannede musikere, der er ført sammen af deres kærlighed til rockmusik og deres enorme musikalske talent. Orkestret blev dannet i 2018 og har siden optrådt mere end 200 gange for over 400.000 fans. De har desuden samarbejdet med artister som Trevor Horn Band og Queen Machine.

Du kan forvente nytænkte udgaver af klassiske hits fra bands som AC/DC, Led Zeppelin, Metallica, Iron Maiden, Guns N Roses, Evanescence, Motörhead, Foo Fighters, Rage Against The Machine, System of a Down og mange, mange flere. De er kendt for at tryllebinde publikum.
 
 LSR foto2 LSR foto1 LSR foto3ArtSales har reserveret gode A-billetter i salen som vi tilbyder vores kunder til en ekstra god særpris.


Tivoli logo
KONCERTSALEN


2. oktober 2024 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 535,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 595,-

 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Vi sender dine billetter pr. mail når vi har registreret din betaling.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44