ESKE WILLERSLEV
Eske Willerslev har i 20 år leveret banebrydende forskningsresultater, der er nået verden rundt. I år har hans utrættelige jagt på DNA fra fortiden igen vakt international opsigt. Kom med bag om hans fascinerende forskning og på en tidsrejse to millioner år tilbage i tiden, krydret med masser af historier og underholdende anekdoter. 

Eske fortæller om mysterier som istidsdyrenes uddøen, om planter der kunne vokse i mørke, indvandringen til Amerika og om, hvordan Eske Willerslev håber at være med til at løse nogle af de problemer, vi står over for pga. klimaforandringer.
Hvad kan DNA fra den fjerne fortid fortælle os om vores egen nutid og hvad kan den hjælpe os med i fremtiden? 

Eskes jagt på verdens ældste DNA er fuld af udfordringer og går til øde egne for at få viden om vores fortid. Men historien tager sin begyndelse mange år tidligere med Eskes store opdagelse; at DNA ikke er bundet til levende organismer eller døde skeletter, men findes overalt omkring os og nedbrydes meget langsommere end tidligere antaget. Jagten går nu ind for at finde DNA fra hele menneskets historie og endda finde DNA fra tiden, før der fandtes mennesker. 

Eske Willerslevs CV er langt og imponerende. Han er først og fremmest verdensberømt DNA-forsker, professor og Director for Københavns Universitets Centre of Excellence GeoGenetics. Derudover er Eske medlem af Eventyrernes Klub og har ledet en række ekspeditioner til bl.a. Sibirien og Grønland. Han er vinder af en lang række priser for sin bemærkelsesværdige evne til at formidle forskning og sætte videnskaben på den offentlige dagsorden. Der er taget rigtig gode A-billetter (bedste kategori) fra til ArtSales midt for på rk. 5, 6, 7, 9 & 10 som vi sælger til vores kunder med rabat

 

IMPERIAL
D. 4. februar 2025 kl. 18:30

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 390,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris for A-billetter kr. 434,- inkl. gebyr kr. 35,-

 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før foredraget og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44