VANEDYR
Nicklas Brendborg, forfatteren bag bestselleren "Gopler Ældes Baglæns", som er solgt i mere end 300.000 eksemplarer på verdensplan, kommer nu med det nye foredrag "Vanedyr".

Vi spiser for usundt, vi spilder tiden på telefonen og vi ender på Netflix i stedet for i fitnesscentret. 
Nicklas giver os en forklaring på, hvorfor det er så svært at kvitte de dårlige vaner i sit nye foredrag. Det er nemlig ikke dig den er gal med, når du ikke kan lade chipsposen ligge, stoppe med at scrolle på telefonen eller også lige tager næste afsnit i Netflix-serien. Det er fordi techvirksomhederne bruger endnu flere forskere imod dig, for at fastholde dig i de nye vaner.

Det er individets viljestyrke mod topforskere med hjernescannere, højteknologiske laboratorier og ny viden om menneskelig biologi. Men forstår du først, hvordan manipulationen virker og har de rigtige værktøjer, kan du selv tage kontrollen.

Nicklas giver dig redskaberne og med sin formidable fortælleevne og store videnskabshistoriske overskud og viden, afdækker Nicklas Brendborg det gode livs vanestyrede bagside.

Hvis du vil investere i dig selv, skal du opleve det foredrag!Der er taget gode A-billetter (bedste kategori) fra til ArtSales, som vi sælger til vores kunder med rabat

 

DetNyTeater logo

21. oktober 2024 kl. 19:00

ArtSales særpris pr. A-billet………………………….kr. 370,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 409,- inkl. gebyr kr. 35,- logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før foredraget og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44