NYTÅRSKONCERT 2025 I DR
Rigtig nytårskoncert i DR Koncerthuset d. 21. januar 2025

Kun Wiens dygtigste musikere og sangsolister får lov at optræde med Schönbrunns Slotsfilharmonikere, når de turnerer med et repertoire hentet fra den verdensberømte nytårskoncert, som i mere end 60 år, er blevet sendt på TV nytårsdag verden over.
Schönbrunns orkester turnerer hvert år i Japan, Australien, USA, Sydamerika og Rusland og alle steder er anmelderne enige om at ingen spiller wienermusik så vidunderligt som wienermusikere.

Det er unikt og enestående at få besøg af Schönbrunns Slotsfilharmonikere, som er eftertragtede og beundrede over hele verden. 
Ganske få koncerthuse i Skandinavien er så heldig at få besøg under denne turné og publikum kan glæde sig til at nyde de helt store klassikere, som man kender fra TV nytårsdag, når orkestret giver koncert i DR Koncerthuset. 
Traditionen tro sluttes koncerten af med Radetzky-Marchen, som får publikum til taktfast at deltage under ledelse af ensemblets dirigent.


De bedste A-billetter på gulv og 1. balkon er taget fra til ArtSales og vi tilbyder vores kunder rabat på de gode billetter.
 
 

DR koncerthuset logo
KONCERTSALEN


21. januar 2025 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet…………………………......…......….kr. 595,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk.....….kr. 575,-


Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 625,-

 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Vi sender dine billetter pr. mail når vi har registreret din betaling.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44