QUEEN MACHINE
OUR NIGHT AT THE OPERA

 

QUEEN MACHINE
QM foto2

Queen Machine med eksklusiv koncert - kun i Operaen


I 1975 satte legendariske Queen en ny standard for kreativitet og musikalsk innovation med deres fjerde studiealbum "A Night At The Opera". Det var på det tidspunkt det dyreste album, der nogensinde var produceret og pladen står i dag som bandets magnum opus.
I 2025 fejrer vi 50 år med et at de største og mest ambitiøse mesterværker inden for rockens historie, når Europas bedste hyldest til Queen inviterer jer alle til Queen Machines "Our Night At The Opera" selvfølgelig i Operaen på Holmen i København.

Queen Machine har i mere end et årti begejstret publikum i ind- og udland med deres formidable og kompromisløse Queen-show, der rammer publikum i både hjerte og sjæl, med Queens udødelige og majestætiske hits. Det Queen’ske univers er kæmpestort men i en helt unik koncertopsætning, retter Queen Machine sit fokus på pladen, der byder på teatralske værker som Lazing On A Sunday Afternoon, Seaside Rendevous, Death On Two Legs og ikke mindst det absolutte mesterstykke Bohemian Rhapsody. Det gør de mandag d. 24.- & tirsdag d. 25. marts 2025 i Operahusets unikke og smukke rammer.

I anledning af koncerten i Operaen, præsenterer Queen Machine for første gang deres eget våbenskjold (se ovenfor). Med inspiration fra det oprindelige albumcover fra 1975, hvor en Fugl Føniks kigger ned på stjernetegnene for de fire medlemmer i Queen, der tæller to løver, en krebs og en jomfru, tager Queen Machines våbenskjold udgangspunkt i medlemmernes stjernetegn og danske ophav. I farver der afspejler originalen, står Holger Danske i front med en løve til den ene side og en vædder til den anden. I tandhjulet i midten er Queens Machines logo skrevet i runer, omgivet af fisken, krebsen og jomfruen, hvilket dermed fuldender ensemblet der bemander Queen-maskinen.


operaen

UDSOLGT
24. marts 2025 kl. 20:30

A-pladser fra 4. række (kaldet D i Operaen) til 11. række (kaldet 4 Operaen) på gulvet


ArtSales særpris pr. A-billet……………......….kr. 495,-


UDSOLGT
25. marts 2025 kl. 17:30

A-pladser fra 4. række (kaldet D i Operaen) til 13. række (kaldet 6 Operaen) på gulvet

ArtSales særpris pr. A-billet……………......….kr. 495,-

normalpris kr. 525,-
Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant såfremt vi har flere pladser. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.
Har vi ikke flere pladser, hører du også fra os inden for 24 timer.


BILLETTER
Hurtigst muligt efter at vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. 
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44