RONJA RØVERDATTER
Astrid Lindgrens vidunderlige familieklassiker om kærlighed, mod og venskab... og med musik af Sebastian

En uvejrsnat fødes to børn i to rivaliserende røverbander: Den viljestærke Ronja hos Mattisrøverne og den følsomme Birk hos Borkarøverne.
Da Ronja kommer til verden, slår lynet ned og en dyb kløft deler nu den mægtige røverborg, Mattis Borg.
De hjemløse Borkarøvere er ikke længe om at flytte ind i den tomme del af borgen, til stor ærgrelse og irritation for Mattisrøverne. De to røverkonger, Mattis og Borka er nemlig slet ikke gode venner.
Ronja har svært ved at finde sig tilpas i røverlivet og søger derfor ud i skoven. Her lærer hun at begå sig blandt rumpenisser, skovhekse, grådværge og andre under- og overjordiske væsner. Det er også i skoven, at Ronja møder Birk; fjendesøn, nabo og med tiden Ronjas bedste ven. Sammen beslutter de sig for at vende ryggen til røverlivet og at standse fjendskabet mellem de voksne, men det er hverken nemt eller ufarligt! 

Ronja Røverdatter med musik af Sebastian havde premiere på Det Danske Teater i 1991. På albummet Ronja Røverdatter (1991) blev sangene sunget af bl.a. Michael Bundesen, Eddie Skoller og Søs Fenger. 
Ronja Røverdatter er en vidunderlig klassiker. I generationer har teaterversionen henrykket store som små og dens uomtvistelige kvaliteter gør at man kan se den igen og igen.

DRAMATISERING: Annina Enckell
OVERSÆTTELSE, SANGTEKSTER OG MUSIK: Sebastian
INSTRUKTION: Mads M. Nielsen
SCENOGRAFI: Nadia Nabil Korsbæk
KOREOGRAFI: Ernestine Ruiz
KAPELMESTER OG ARRANGØR: Lasse Schmidt
MEDVIRKENDE:
Monica Isa Andersen, Sigurd Thomasen, Charlotte Guldberg, Rasmus Fruergaard, Jakob Højlev Jørgensen, Ari Alexander, Linnea Voss, Morten Christensen, Rasmus Kirkegaard Faartoft m.fl.

ArtSales har sikret sig et begrænset antal billetter i bedste kategori og vi tilbyder rabat på de gode billetter
 

Vi skal huske at gå i rigtigt teater og det er jo ingen sag når man kan opleve så dejlig en forestilling i så smukt et gammelt teater og sidde på de bedste pladser!


folketeatret logo farve

Søndag d. 10. november 2024 kl. 14:00
Lørdag d. 16. november 2024 kl. 16:00
Lørdag d. 23. november 2024 kl. 12:00
Lørdag d. 30. november 2024 kl. 16:00
Lørdag d. 7. december 2024 kl. 12:00
Søndag d. 8. december 2024 kl. 12:00


ArtSales særpris pr. O-billet inkl. weekend tillæg………………………….kr. 365,-
ArtSales særpris pr. O-billet u. 25 år inkl. weekend tillæg…………….kr. 285,-


Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
Normalpris voksen kr. 395,- u. 25 år 295,-. inkl. weekendtillæg kr. 40,- logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før forestilling og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44