PETER AF FARUM
Glæd jer til foråret 2025, hvor et stjernecast på 10 skuespillere kan opleves i en aktuel politisk satire om magt og idealisme i Folketeatret...

På Folketeatrets Store Scene udspiller sig et drama om en karismatisk, visionær og folkelige bykonge samt hans flok af dedikerede kommunalpolitikere, der rider med på en ideologisk bølge om at gøre en halvkedelig kommune til Danmarks bedste sted at bo. Der skal computere til alle skolebørn, nye gynger og vipper på alle legepladser, ismaskiner i børnehaverne, og rejser til de ældre. Der tænkes stort, og der skal bygges i stor stil: Idrætshaller, kulturcentre og vigtigst af alt, byens stadion skal renoveres. Men er det forsvarligt og er det i det hele taget lovligt?!
Få historien vi alle har læst, hørt lidt om på de skrå brædder, når Folketeatret opsætter den helt nye forestilling "Peter af Farum", der er inspireret af virkelige hændelser, men er dog ren og underholdende fiktion om et menneske, der turde at stå ved sine visioner, selv i modgang.


Vi skal huske at gå i rigtigt teater og det er jo ingen sag når man kan opleve så underholdende og tankevækkende en forestilling i så smukt et gammelt teater og sidde på de bedste pladser!


Instruktion: Rune David Grue 

Scenografi: Franciska Zahle 
Dramaturgi: Ninette Mulvad
Medvirkende: Jens Jørn Spottag, Anette Støvelbæk, Tom Jensen, Camilla Lau, m.fl 
(i alt 10 medvirkende skuespillere)
 


ArtSales har sikret sig et begrænset antal billetter i bedste kategori og vi tilbyder rabat på de gode billetter


folketeatret logo farve

Onsdag d. 26. februar 2025 kl. 19:30
Fredag d. 28. februar 2025 kl. 19:30
Lørdag d. 1. marts 2025 kl. 16:30
Onsdag d. 5. marts 2025 kl. 19:30
Torsdag d. 6. marts 2025 kl. 19:30
Fredag d. 7. marts 2025 kl. 19:30

ArtSales særpris pr. O-billet………………………….kr. 370,-

lørdag/søndag tillægges kr. 40,- i weekendtillæg
Prisen er inkl. moms & alle gebyrer

Normalpris voksen kr. 405,- lørdag/søndag tillæg kr. 40,- logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før forestillingen og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44