DE URØRLIGE
En varm komedie om et uventet venskab, baseret på filmen og på en sand historie...

Oplev Preben Kristensen og Arian Kashef som det umage makkerpar i teaterversionen af en af fransk films største succeser. De urørlige er baseret på en sand historie og anses som en af verdens bedste feel-good komedier.

Phillipe er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og efter en alvorlig ulykke, bliver han lam fra halsen og ned.
Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss, der ellers helst vil forblive på kontanthjælp, modvilligt jobbet. Han forventer at få et rungende nej som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ humor og energi og beslutter sig for at ansætte ham.
I mødet mellem de to meget forskellige mænd, vokser et uventet og enestående venskab frem og med humoren som grundtone i deres samspil, giver de hinanden et skub fremad i livet.

De urørlige (The Intouchables) bygger på den selvbiografiske roman Tu as changé ma vie af Abdel Sellou, der i bogen beskriver sin tid som hjælper for den franske aristokrat Philippe Pozzo di Borgo.
Filmen fra 2011 blev på kort tid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde.
Nu kan den for første gang opleves på dansk på de skrå brædder i Folketeatret, med nogle fantastisk dygtige skuespillere. Der er lagt op til en rigtig teatersucces!


Vi skal huske at gå i rigtigt teater og det er jo ingen sag når man kan opleve så skøn en forestilling i så smukt et gammelt teater og sidde på de bedste pladser!


DRAMATISERING OG INSTRUKTION: Kim Bjarke

SCENOGRAFI: Camilla Bjørnvad
MEDVIRKENDE:
Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup-Schultz, 
Troels Malling m.fl.ArtSales har sikret sig et begrænset antal billetter i bedste kategori og vi tilbyder rabat på de gode billetter
 

folketeatret logo farve

Torsdag d. 3. april 2025  kl. 19:30
Fredag d. 4. april 2025   kl. 19:30
Lørdag d. 5. april 2025   kl. 16:30
Onsdag d. 9. april 2025   kl. 19:30
Tirsdag d. 22. april 2025 kl. 19:30
Onsdag d. 22. april 2025 kl. 19:30
Søndag d. 27. april 2025 kl. 15:00
Torsdag d. 1. maj 2025   kl. 19:30
Fredag d. 2. maj 2025    kl. 19:30
Lørdag d. 3. maj 2025    kl. 16:30


ArtSales særpris pr. O-billet………………………….kr. 370,-

lørdag/søndag tillægges kr. 40,- i weekendtillæg
Prisen er inkl. moms & alle gebyrer

Normalpris voksen kr. 405,- lørdag/søndag tillæg kr. 40,- logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og du hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før forestillingen og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44