HÆRDET I GRÅZONEN
I René Dahl Andersens nye foredrag, kommer du med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge. René har levet et vildt arbejdsliv, han er gået til grænsen og sommetider over den. Men der er stadig noget, han ikke har fortalt! Det gør han nu...

René er født og opvokset i Hørby, en lille nordjysk by, hvor der var masser af tid til familieliv. Som ung kommer han til København og bliver narkobetjent i byens mest rå gader. Han trives, men han længes sommetider hjem. Han er nemlig kommet langt væk fra sit tidligere liv og lever nu på kanten af retsplejeloven blandt pushere i Istedgade og som undercover-betjent blandt kriminelle i nogle af verdens hårdeste miljøer. 

I foredraget fortæller René om den han var og det han blev til. Han fortæller historier fra gaden og så tager han os med ind i de relationer, der opstår mellem mennesker, aparte venskaber mellem betjente og banditter, mellem pansere og pushere. 
 
 
Der er taget rigtig gode A-billetter (bedste kategori) fra til ArtSales, som vi ovenikøbet sælger med rabat

Nørrebro Teater logo
21. oktober 2024 kl. 19:00

ArtSales særpris pr. A-billet………………………….kr. 375,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 409,- inkl. gebyr kr. 35,-

logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før foredraget og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44