TRYLLEKUNSTENS HISTORIE
Tryllekunstner Andreas Brunsborg fortæller om tryllekunstens historie, fra verdens første trylletrick til nutidens manipulation. Et magisk foredrag og show der kan opleves både af børn og voksne. 

Gennem fortællinger og demonstration, hører vi om verdens ældste trylletrick, middelaldergøgl på markedspladsen, renæssancens straffe for trolddom, tryllekunst som videnskab i oplysningstiden og det moderne menneskes fascination af tankelæsning og aflæsning af kropssprog. Undervejs vil både børn og voksne få overraskende "aha-oplevelser" og masser af gode grin.

Andreas Brunsborg er professionel tryllekunstner, uddannet historielærer og formand for Danmarks største trylleforening Magisk Cirkel... og så har han en livslang passion for historier der gør os klogere på livet og hvem vi er som mennesker. Det er smart at vide når man er tryllekunstner

Showet anbefales til nysgerrige børn fra 8 år og deres familier eller bedste voksne venner. Varighed ca. 50 fortryllende minutter.
 


Der er taget rigtig gode A-billetter fra til ArtSales fra 3. række, som vi ovenikøbet sælger med lidt rabat


Dagmar logo
Jernbanegade 2, 1608 København V

Lørdag d. 24. august 2024 kl. 11:00

ArtSales særpris pr. A-billet………………………….kr. 218,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 234,- inkl. gebyr kr. 35,-


logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før foredraget og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44