Tivoli logo
NATASJA
NATASJA fik både anmeldere og publikum til at juble, da musikforestillingen spillede for fulde huse i Den Kongelige Opera i sommeren 2023, men vi havde slet ikke nok forestillingsdage til at alle kunne nå at se den, så nu vender succesen tilbage og ArtSales har sikret sig de allerbedste pladser på udvalgte dage.

NATASJA er en "fuld fart musikalsk fortælling" om Danmarks ukronede rap- og reggaedronning. Fra de første famlende koncerter i Ungdomshuset på Nørrebro, over livsfarlige hestevæddeløb i Sudan, til musikalske skuffelser og succeser. Fra den spæde start til den sørgelige slutning.

Musikforestillingen NATASJA hylder og fejrer Natasjas liv, musik og ikke mindst det gigantiske musikalske såvel som menneskelige aftryk, hun nåede at sætte i sit alt for korte liv og stadig sætter, på flere generationer af danske musikelskere.

Forestillingen er fortalt og fremført af nogle af Danmarks bedste sangere, rappere og dansere, heriblandt Pharfar, Natasjas producer og ven, Cisilia Ismailova, Feven Geles, Caroline Henderson og Trine Appel. Nikolaj Cederholm er instruktør, mens Clemens Telling står bag manuskript og supplerende musik.


 Det er simpelthen en fantastisk forestilling!

 SPAR KR. 120,- PR. VIP/HOT BILLET HOS ARTSALES
 
NAT LOGO
Tivoli logo
Koncertsalen

Onsdag d. 30. oktober   kl. 20:00
Torsdag d. 30. oktober   kl. 20:00
Fredag d. 1. november  kl. 20:00
Onsdag d. 6. november kl. 20:00
Torsdag d. 7. november kl. 20:00
 
 ArtSales særpris pr. VIP/HOT billet ons/tor............kr. 865,-
 ArtSales særpris pr. VIP/HOT billet fre/lør/søn......kr. 955,-


normalpris VIP- & HOT billet
Ons/tors kr. 985,- ▪︎ fre/lør/søn kr. 1.075,-
inkl. moms & alle gebyrer

"står en forestilling med lys grå betyder det at vi ikke har flere billetter"
 
 
logo maske
BETINGELSER
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal.
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 
 
 
BILLETTER
Hurtigst muligt efter at vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men de er taget fra til dig og du modtager dem senest 3 uger før forestillingen
 
 
AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du refunderet dine billeter inden for 7 bankdage ekskl. billetgebyr på kr. 67,-, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44