kglteater logo rgb
SNEDRONNINGEN
Skoven forvandler sig til et landskab af is, når H.C. Andersens elskede eventyr genopstår som storslået familieforestilling i Ulvedalene.

Et troldspejl skabt af Djævelen får alt godt til at fremstå grimt og latterligt. Det splintres og glassplinterne regner ned over menneskenes verden, hvor børnene Kay og Gerda lever i et inderligt venskab. Men da Kay får et glaskorn fra troldspejlet i øjet, bliver hans glæde og livslyst med ét til hån og beregnende kynisme. Hans kolde hovmod tilkalder selveste Snedronningen, der lokker ham til sig med iskolde kys og omfavnelser. Pludselig er Kay forsvundet fra Gerda. Og ingen ved hvorhen.

Snedronningen er eventyret om Gerda, der med djævle i hælene drager ud på en lang rejse for at finde Kay og optø hans iskolde hjerte.

Kim Fupz Aakeson genskriver H.C. Andersens eventyr til en spektakulær fortælling om at gå gennem ild og vand for den, man elsker. Nicolei Faber iscenesætter eventyret som en rejse gennem verdener fyldt med magi, farer og mystik.

Anbefalet fra 8 år
 
 Foto Palle Steen Christensen fra Kong Arthur

 


ULVEDALENE I DYREHAVEN 2025


Der er taget gode A-billetter fra til ArtSales til nedenstående forestillinger, som vi ovenikøbet sælger med lidt rabat.


 

Lørdag d. 24. maj 2025  kl. 20:30
Onsdag d. 28. maj 2025 kl. 20:30
Fredag d. 30. maj 2025  kl. 20:30
Lørdag d. 31. maj 2023  kl. 20:30
Tirsdag d. 17. juni 2025 kl. 20:30

Onsdag d. 18. juni 2025 kl. 20:30
Torsdag d. 19. juni 2025 kl. 20:30

de grå dage betyder udsolgt


Tirsdag/Onsdag
(normalpris voksen kr. 560,-)
ArtSales særpris voksen A-billet...............kr. 540,-
ArtSales særpris ung 12-24 år A-billet.......kr. 342,-
ArtSales særpris barn t.o.m. 11 år A-billet kr. 287,-



Torsdag/fredag/lørdag

(normalpris voksen kr. 625,-)
ArtSales særpris voksen A-billet...............kr. 599,-
ArtSales særpris ung 12-24 år A-billet.......kr. 381,-
ArtSales særpris barn t.o.m. 11 år A-billet kr. 320,-



ArtSales priser inkl. moms & alle gebyrer

 

 
logo maske
BETINGELSER
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal.
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 
 
 
BILLETTER
Dine pladser tages fra til dig når du bestiller.
Vi modtager billetterne samlet i større portioner fra Det Kgl. Teater. Første portion modtager vi senest primo november 2024. Såfremt du har betalt, sender vi billetterne til dig pr. mail, så snart vi modtager dem.
 
 
AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du refunderet dine billeter inden for 7 bankdage ekskl. adm. gebyr, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.



logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44