FÅ EN BIOGRAFSAL FOR JER SELV

ArtSales arrangerer at I får jeres helt egen visning af en film I gerne vil se sammen. Det kan både være en forpremiere, hvis der er givet mulighed for det fra producenten, en premiere eller en alm. visning. 

 
EGEN BIOGRAFSAL

HVOR MANGE PERSONER
Er I en gruppe på min. ca. 80 og max. ca. 996 personer, arrangerer ArtSales, at I får en særvisning af den film I ønsker, i en biografsal for jer selv.

 

HVOR
Nordisk Film biografer, er Danmarks største biografkæde.

Den består af 22 biografcentre over hele landet i følgende byer:
København, Frederikssund, Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Taastrup, Greve, Odense, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Kolding, Randers, Trøjborg
… og vi kan sørge for et særarrangement til jer, i alle Nordisk Film Biografer.

 

 

HVILKE FILM KAN I SE
Som udgangspunkt og såfremt der er plads, kan vi vise alle film for jer, fra den dag de har premiere. I nogle tilfælde, såfremt der er givet tilladelse til det fra producenten, kan vi også vise en film som forpremiere.
Se listen her: Kommende film i biografen

 

 

 

logo maske

 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KOMME PÅ VENTELISTEN: TILMELD


HVORDAN BESTILLER I

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 39 40 14 44 og lad os vide, hvornår, hvor, ca. hvor mange I er og hvilken film eller type film I ønsker at se, så finder vi ud af noget til jer.


PRISER

 

Typisk ligger billetpriserne fra ca. kr. 120,- til kr. 170,-.

Billetprisen afhænger af filmens længde og filmselskabets samt Nordisk Film Biografers prisfastsættelse - om det er en forpremiere, en premiere eller alm. visning, om det er en helaftensfilm, en 3D el. lign.

ArtSales er ikke et fordyrende led, kvag vores kontrakt med Nordisk Film Biografer, vi sørger bare for alt det besværlige.BETALING & BILLETTER

Når I har godkendt dato, pris, sted sender vi en faktura til betaling netto/kontant på det minimumsantal i hæfter for og booker salen.

Skal I bruge flere billetter end min. sender vi en tillægsfaktura, når I kender det endelige antal deltagere, også til betaling netto/kontant.

Når vi har registreret jeres betaling for det endelige antal og modtaget billetterne fra Nordisk Film, sender vi dem til jer pr. mail. 
Billetterne er elektroniske, så I kan vise dem fra jeres telefon


logo NFBio


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44