Hensynet til Coronasmitte
Mundbind
Hvert 3. sæde er blokeret, så vi kan sikre, at der som min. er 1 ledigt sæde mellem alle selskaber. Man kan så rykke sammen med dem man færdes med til dagligt.
Du modtager digitale billetter pr. mail. Billetten vises fra telefonen ved indgangen til salen. 
Der er afstandsafmærkninger og hygiejne skiltning og der er hånddesinfektion ved alle indgange. Alle sæder og armlæn bliver rengjort mellem hver filmvisning. 
Der sørges for ekstra rengøring af alle toiletter, bordplader, håndtag m.m. 
 
Nordisk Film og ArtSales kan gøre meget, men selvfølgelig beder vi også jer om, at være opmærksomme på, at holde afstand, så vi kan passe godt på hinanden og samtidig få en god oplevelse.
 
 
 logo maske
 
FÅ EN BIOGRAFSAL FOR JER SELV

ArtSales arrangerer at I får jeres helt egen visning af en film I gerne vil se sammen. Det kan både være en forpremiere, hvis der er givet mulighed for det fra producenten, en premiere eller en alm. visning. 
Vi kan sørge for, at I får udleveret popcorn og drikke el. lign. ved indgangen til jeres sal, så I ikke skal stå i kø ved kiosken. I går bare direkte til jeres sal, når I ankommer til biografen.
Restriktionen om at hvert 3. sæde ikke sælges, gælder stadig selvom man har sin egen sal, så I kan komme ud og være sammen om en god oplevelse... men med afstand. 
 
EGEN BIOGRAFSAL

Denne eksklusive mulighed er blevet meget populær hos ArtSales her under Corona, da man på denne måde stadig kan samle kolleger, kunder og evt. også deres familier og børn, til en god oplevelse sammen... 100% "Corona-sikkert" og forsvarligt samt ikke mindst med respekt for og naturligvis overholdelse af alle påbud og anmodninger.

 

 

HVOR MANGE PERSONER
Er I en gruppe på min. 60 og max. ca. 499 personer, arrangerer ArtSales, at I får en særvisning af den film I ønsker, i en biografsal helt for jer selv.

 

HVOR
Nordisk Film biografer, er Danmarks største biografkæde.

Den består af 22 biografcentre over hele landet i følgende byer:
København, Frederikssund, Hillerød, Køge, Nykøbing Falster, Næstved, Taastrup, Greve, Odense, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Herning, Kolding, Randers, Trøjborg
… og vi kan sørge for et særarrangement til jer, i alle Nordisk Film Biografer.

 

 

HVILKE FILM KAN I SE
Som udgangspunkt og såfremt der er plads, kan vi vise alle film for jer, fra den dag de har premiere. I nogle tilfælde, såfremt der er givet tilladelse til det fra producenten, kan vi også vise en film som forpremiere.
Se listen her: Kommende film i biografen

 

 

SPISE & DRIKKE

Vi kan sørger for at I får alt fra sandwich, champagne, vin, øl, "lun kaffe" og kager m.m. med ind i salen, men det mest populære blandt alle, er nu popcorn og sodavand.

Lille Gufbillet der udløser 1,4 l. popcorn og 0,5 l. sodavand eller kildevand, kr. 40,-

Stor Gufbillet der udløser 2,5 l. popcorn og 0,8 l. sodavand eller 0,75 l. kildevand, kr. 50,- 

 

 

 

logo maske

 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KOMME PÅ VENTELISTEN: TILMELD

 

 

 

HVORDAN BESTILLER I

Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 39 40 14 44 og lad os vide, hvornår, hvor, ca. hvor mange I er og hvilken film eller type film I ønsker at se, så finder vi ud af noget til jer.

 

 

PRISER

Priserne afhænger af filmselskabets prisfastsættelse pr. billet og filmens længde. Helaftensfilm er noget dyrere, fordi biografen kun kan nå at vise en film på en aften. Men fra ca. kr. 100,- til max. kr. 150,-.

Det er ikke dyrere for jer, end en almindelig tur i biografen, vi sørger bare for alt det besværlige.

 


BETALING & BILLETTER
Når I har godkendt dato, pris, sted sender vi en faktura til betaling netto/kontant på det minimumsantal i hæfter for (f.eks. 60) og booker salen.

Skal I bruge flere billetter end min. sender vi en tillægsfaktura, når I kender det endelige antal deltagere, også til betaling netto/kontant.

 

Når vi har registreret jeres betaling for det endelige antal og modtaget billetterne fra Nordisk Film, sender vi dem til jer pr. mail. 
Både billetter og Gufbilletter er elektroniske, så I kan vise dem fra jeres telefon


logo NFBio


ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44