TINA - THE QUEEN OF ROCK N' ROLL
TINA - The Queen of Rock 'n' Roll Show i Tivoli København...

Nu kan du få den elektrificerende Tina Turner koncertoplevelse med alle de største hits fra 60'erne, 70'erne, 80'erne og 90'erne. Caroline Boroles kraftfulde, rå vokal, dans og intense tilstedeværelse på scenen, kombineret med et exceptionelt liveband, en fuld blæsersektion, backingvokalister og dansere, gør koncerten til den ultimative hyldest til The Queen of Rock n' Roll og en skøn aften i byen!

Vi skal selvfølgelig høre Simply the Best, What's Love Got to Do With It, River Deep Mountain High, Proud Mary, Nutbush City Limits, We Don't Need Another Hero, What You Get is What You See, Private Dancer og mange, mange flere. 
 
 Tina fotos til hjs

Efter sin universitetsuddannelse i Johannesburg, varede det ikke længe inden Caroline Borole blev opdaget af produktionsselskabet Showtime Australia. Hun startede som backing vokalist i nogle af selskabets største produktioner. 
Da Showtime påbegyndte casting til "TINA - The Queen of Rock 'n' Roll Show", var hun selskrevet til hovedrollen som den karismatiske sanger. Hun har en naturligt kraftfuld stemme og en utrolig scene performance.

TINA – The Queen of Rock n' Roll turnerer i 2023 og 2024 i USA, Canada, Australien og Europa med et fantastisk koncertshow.De bedste A-billetter længst fremme i salen, er taget fra til ArtSales og da koncerten er i Glassalen og ArtSales har så gode pladser, vil du opleve det som en intimkoncert for fuld udblæsning...
Er man til Tina Turner, er det en skøn koncert!


Tivoli logo
GLASSALEN


25. september 2024 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 550,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 520,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 580,-

 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44