SMOKIE
Smokie, et af verdens største pop-bands, glæder sig til igen at komme til Danmark og denne gang i Falkoner Salen København d. 12. november 2024

Med hits som ”Living Next Door To Alice”, “Have You Ever Seen The Rain”, “If You Think You Know How To Love Me”, ” Oh Carol”, ”Mexican Girl”, ”Needles and Pins”og mange, mange flere, er Smokie stadig blandt verdens mest efterspurgte bands.

Kom og syng med på de mange hits en festlig aften med det legendariske band.

Smokie har solgt over 30 mio. eksemplarer af deres plader i hele verden. Med en sådan utrolig historie bag sig, er Smokie ikke kun et navn, men også en lyd
Smokie lyden er så karakteristisk, at den har gjort det muligt for bandet at forblive på toppen i mere end to årtier og stadigvæk udgive ny musik. Den er original, tidløs og den gør Smokie til et af verdens bedst sælgende bands med en karriere kun få kan gøre bedre.

Smokie foto 2


Ekstra god pris

Der er taget rigtig gode A-billetter fra til ArtSales som vi sælger til vores kunder med op til kr. 100,- rabat.

 

FALKONER SALEN
12. november 2024 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………………......….kr. 495,-
ArtSales særpris pr. A-billet ved køb af min. 10 stk. kr. 460,-

Priserne er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 560,-

 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet, men senest 2 uge før koncerten og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44