SKIBET ER LADET MED PELLE
En skæg aften i Cirkusbygningen i selskab med Pelle.

Oplev de voksnes verden igennem et uskyldigt barnesind - Pelles. 
Ingen er fredet når Pelle denne gang er hyret som en del af underholdningen på et cruiseskib i middelhavet, der åbenbart vægter nonstop buffet og ekstra klor i den ”tilpissede” pool, højere end selve sikkerheden om bord. Pelle har nok at fortælle og det er  herligt!

Trine Gadeberg er en af landets mest benyttede entertainere og med hendes egen figur ”Pelle på fem og et halvt år”, har hun fået ekstra travlt. 
Hendes første show Verden ifølge Pelle”, så mere end 28.000 danskere i 2022. 
Og som Pelle ville anskue det i sit barnesind, er der ingen grund til at stoppe mens legen er god… så nu gør Trine det igen!

”Skibet Er Ladet Med Pelle” kommer på Danmarksturné, men det bliver jo ekstra sjovt og hyggeligt i Cirkusbygningen, hvor man sidder ved borde og kan få lidt at drikke undervejs i showet. 
Igen vil Pelle få selskab af en lang række andre karakterer, som sammen med ham skal synge, trylle og danse sig igennem underholdning på skibet der aldrig sover.

Har du ikke allerede mødt Pelle, er han at finde på utallige YouTube videos med hans syn på dette og hint.
 
 
Alle gæster sidder ved borde og har mulighed for at hente drikkevare i baren som kan nydes under showet.
De bedste billetter på nedre A er taget fra til ArtSales

cirkusbygningen logo sort
9. oktober 2024 kl. 20:00

ArtSales særpris pr. A-billet……………………......….kr. 395,-

inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 425,- + ordregebyr
 

 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling, sender vi jeres voucher pr. mail, der gælder som adgangsbillet til showet.
 

AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44