Eventyrteatret logo
 
PINOCCHIO I TIVOLI
Eventyrteatrets forestilling i efterårsferien i Tivoli Glassalen...
 
I efteråret 2024 kan du opleve Eventyrteatrets nye magiske musical "Pinocchio" i en original og medrivende forestilling for hele familien, der tager det klassiske eventyr ind i det 21. århundrede. 


Det er aften og Gepetto sidder foran computeren, mens han tænker på sin afdøde søn. Ramt af kærlighed, sorg og ensomhed, skaber han en kunstig dreng, der ligner sønnen. Som et mirakel kommer drengen til live foran Gepetto. Han tror næsten ikke sine egne øjne, men er lykkelig for at have fået en ny søn, som han kalder Pinocchio. 

Sammen med Gepetto og sin tro følgesvend lærer Pinocchio, hvordan man navigerer i livet som en rigtig dreng. Ingen må nemlig opdage, at Pinocchio ikke er et ægte barn. Gepetto frygter, at alle i byen vil vende sig mod Pinocchio, hvis de finder ud af, at han ikke er et menneske. 
Vil det lykkes Pinocchio at skjule sin hemmelighed?  

Glæd jer til en herlig dag i Tivoli og en skøn forestilling for hele familien, uanset om du er 5 eller 100 år.  De bedste pladser i salen midt for, er reserveret til ArtSales ved nedenstående forestillinger og vi tilbyder vores kunder rabat på billetterne, ligesom alle billetter fra os udløser en gang popcorn eller et program.Tivoli logo
GLASSALEN

Lørdag d. 12. oktober kl. 12:00
Lørdag d. 12. oktober kl. 15:00
Søndag d. 13. oktober kl. 12:00
Søndag d. 13. oktober kl. 15:00
Lørdag d. 19. oktober kl. 12:00
Lørdag d. 19. oktober kl. 15:00
Søndag d. 20. oktober kl. 12:00
Søndag d. 20. oktober kl. 15:00

 
 ArtSales særpris pr. O-billet inkl. popcorn eller program............kr. 405,-

normalpris O-billet kr. 440,- ekskl. popcorn/program
inkl. moms & alle gebyrer

"står en forestilling med lys grå betyder det at vi ikke har flere billetter"

Billetterne inkluderer popcorn eller program og gælder ligeledes som entre til Tivoli
 
 
logo maske
BETINGELSER
 

DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
 
 
 
BESTILLING & BETALING
Send navn/firmanavn, adresse, telefonnummer, dato og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Du hæfter nu for din bestilling.
Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig.
 
 
RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, sender du navn/firmanavn, adresse, telefonnummer og dato samt hvor mange pladser det realistisk drejer sig om til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Senest på udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal.
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 
 
 
BILLETTER
Hurtigst muligt efter at vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail.
Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men de er taget fra til dig og du modtager dem senest 3 uger før forestillingen
 
 
AFLYSNING
Er vi nødsaget til at aflyse, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

 
ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44