RASMUS TANTHOLDT
Rasmus Tantholdt fortæller om sine helt nye personlige oplevelser fra frontlinjer, konflikter og historiske begivenheder i verdens metropoler og på kanten af verden. 

De fleste kender Rasmus Tantholdt fra TV2, hvor vi i en lang årrække har fulgt ham rundt i verdens brændpunkter. Senest har han rapporteret fra krigen i Ukraine, coronaens epicentre i  Kina og Brasilien, det amerikanske præsidentvalg, friheds-demonstrationer i Hong Kong og han har dækket flygtningestrømmen på Lesbos og i den Engelske Kanal. Kom med bag kameraet og oplev den uro og katastrofe, men også håbet, skønheden og medmenneskeligheden, som du ikke altid ser på TV. 

Om Rasmus Tantholdt

Rasmus Tantholdt rejser ind i verdenshistorien sammen med sin ven og fotograf, Anders Bach, mens den bliver til. Som udenrigskorrespondent for TV 2, har han opsøgt krige, konflikter og katastrofer for at fortælle om de kvinder, børn og mænd, der står midt i det hele. 

Med de seneste års globale spændinger som dyster baggrund, har han oplevet lidt af hvert, men undervejs har han bestræbt sig på at nedbryde fordomme – både i sig selv og i andre.

 

Glæd dig til en inspirerende, tankevækkende og enormt spændende aften sammen med kunder, kolleger eller venner... og Rasmus Tantholdt.


UDSOLGT

Der er taget gode A-billetter (bedste kategori) fra til ArtSales, som vi sælger til vores kunder med rabat

 

falkonersalen logo yellow
       AUDITORIUM
13. juni 2024 kl. 19:00

ArtSales særpris pr. A-billet………………………….kr. 375,-

Prisen er inkl. moms & alle gebyrer
normalpris kr. 409,- inkl. gebyr kr. 35,-


 logo maske
BETINGELSER


DU SKAL VÆRE TILMELDT VORES NYHEDSBREV, FOR AT KUNNE BENYTTE VORES TILBUD: TILMELD
BESTILLING & BETALING
Send navnadressetelefonnummer og antal pladser pr. mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Inden for 24 timer på hverdage, sender vi dig en faktura pr. mail til betaling netto/kontant. Fakturaen bekræfter samtidig at billetterne er reserveret til dig og hæfter nu for din bestilling.


RESERVATION UDEN BINDING
Har du brug for nogle dage til at invitere flere personer, skriver du det til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. samt navnadressetelefonnummer og hvor mange pladser det realistisk drejer sig om.

Vi tager pladserne fra til dig og mailer den dato, hvor din reservation udløber. Inden udløbsdatoen skal du kontakte os med det endelige antal. 
Du hæfter nu for din bestillingen og vi sender vi dig en faktura til betaling netto/kontant. 


BILLETTER
Når vi har registreret din betaling og modtaget billetterne fra arrangøren, sender vi dem til dig pr. mail. Der kan gå lidt tid, da vi modtager billetterne samlet i større portioner, men senest 2 uge før foredraget og de er taget fra til dig.
 

AFLYSNING
Er man nødsaget til at aflyse arrangementet, får du det fulde beløb retur inden for 7 bankdage, eller du kan beholde dine pladser til en evt. ny dato.logo maske

ARTSALES ANDRE ARRANGEMENTER

ArtSales  •  info@artsales.dk  •  tlf. nr. +45 39 40 14 44